CuisineCulinaireMaastricht
Cuisine Culinaire Maastricht
CuisineCulinaireMaastricht
Cuisine Culinaire Maastricht
  • Home
  • Agenda
  • Receptuur
  • Foto's
  • Over CCM
    • Nieuwsbrieven
    • Gegevens CCM
    • Reglementering
    • Privacyverklaring
  • Contact
  • contact
  • Index recepten

Soepen

De recepten verwijzen naar het menu

waar dit recept onderdeel van is

(Elke regel is een link)

  • Aardpeersoep met Hollandse garnalen
  • Artisjokkensoep
  • Aspergesoep met 3 bereidingen van zalm
  • Bouillabaisse
  • Bouillon van gerookte paling en gegrilde grietfilet
  • Cappuccino van Zeeuwse mosselen
  • Gambasoep, gamba in kataifideeg en gambatartaar op olijvencake
  • Gazpacho op bijzondere manier geserveerd
  • Gazpacho van oerbiet
  • Gegrilde courgette met soep
  • Gele paprikasoep
  • Gerookte zalmsoep met asperges
  • Goong Hot & Sour garnalensoep
  • Heldere wildsoep met bospaddenstoelen
  • Kopje lichtgebonden witte preisoep met Crème fraîche en groene kruiden
  • Kropslasoep met gamba’s en basilicumolie
  • Oosterse pompoensoep
  • Pittige pompoensoep met kokoschutney
  • Pompoencappuccino met truffelroom
  • Pompoensoep
  • Pompoenvelouté met geitenkaasroom
  • Pumpkin soep
  • Schuimige cappuccino met gerookte forel, waterkers en amandelen
  • Spinaziesoep
  • Trappistenbier-kaassoep
  • Truffelsoep Elysée
  • Twee-kleuren gazpacho
  • Uiensoep en croute
  • Velouté van kervel en rivierkreeftjes
  • Venkelsoep met coquilles
  • Visroomsoep met tongfilets
  • Witlofsoep met Hollandse garnalen
  • Zuppa di pomodoro piccante con mozzarella (Pikante tomatensoep, mozzarellakaas)
  • Zuurkoolsoepje met gerookte zalmforel

© 2021 CuisineCulinaireMaastricht, ontwerp Hub. van Kan